• Altijd zorg dichtbij, ook thuis

    Altijd zorg dichtbij, ook thuis

Zorg bij u thuis

De Bilthuysen ondersteunt u in uw eigen, vertrouwde omgeving waar dat nodig is. Met onze hulp kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Onze thuiszorgklanten geven ons een 8,1! (klanttevredenheidsonderzoek juni 2016)

Klein en dichtbij
We zijn er voor alle inwoners van de gemeente De Bilt/Bilthoven en omstreken. Onze wijkteams zijn klein en altijd dichtbij. U ziet zoveel mogelijk dezelfde gezichten. En dat is wel zo prettig want zo leren we elkaar kennen en kunnen wij de zorg beter op uw persoonlijke wensen aanpassen. Ander voordeel is dat een vast team beter in staat is om (kleine) veranderingen in uw gezondheid snel te signaleren en dat geeft een veilig gevoel.

‘De medewerkers hebben altijd aandacht voor mij. Voor de zorgende taken, maar ook voor mij als persoon. Dat geeft mij het gevoel dat er naar mij geluisterd wordt’.

Wij zijn
• Altijd dichtbij
• 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar
• Direct inzetbaar; we hanteren geen wachtlijst

Welke thuiszorg is mogelijk?
De Bilthuysen vindt het belangrijk om u te helpen voor uzelf te zorgen samen met anderen. Denkt u hierbij aan de hulp van uw familie, buren of vrijwilligers. Ook werken we nauw samen met uw huisarts of uw specialist in het ziekenhuis bijvoorbeeld. Uw thuiszorgteam kijkt wat u zelf kunt of met mensen om u heen kunt regelen. Wij geven u de zorg en ondersteuning die u daarnaast nog nodig heeft. Dat kan zijn: persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg en behandeling, begeleiding bij dementie of huishoudelijke ondersteuning. Net waar u behoefte aan heeft.

Meer informatie of direct thuiszorg ontvangen?
De Bilthuysen Thuiszorg medewerkers zijn altijd dichtbij. We werken vanuit een centrale locatie in de wijk. U kunt ons bereiken onder het centrale Thuiszorg telefoonnummer: (030) 27 47 800.

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton