• Het groene wonen in De Biltse Hof

  Het groene wonen in De Biltse Hof

De Biltse Hof

Voor liefhebbers van groen en rust is verpleeghuis De Biltse Hof, op het terrein van Berg en Bosch, zeer gunstig gelegen. Met de vele wandelmogelijkheden in de buurt kunt u het hele jaar door volop genieten van de natuur. En op een zomerse dag is het goed toeven in de grote, beschutte binnentuin en op het gezellige terras aan de voorzijde van het gebouw. U bent van harte welkom bij De Biltse Hof! 

De Biltse Hof biedt een thuis aan
Mensen met somatische (lichamelijke) problemen. Bewoners beschikken over een eenkamer-appartement. We hebben 24 plaatsen. Verder bieden we 68 plaatsen aan mensen met dementie. Op het terrein vindt u acht kleinschalige woningen waar het beschermd en veilig wonen is. Daarnaast kunt u bij De Biltse Hof ook terecht voor revalidatiezorg.

Wat ons kenmerkt

 • bosrijke groene omgeving
 • grote beschutte binnentuin met veel gezellige zitjes en een jeu-de-boulesbaan en groot terras aan de voorzijde
 • restaurant De Lindetuin
 • elke maand themadiner
 • muziek: iedere maandag een optreden (zoals: klassieke kamerconcerten door Stichting Muziek In Huis, theatervoorstellingen en Nederlandstalige muziek)
 • stiltecentrum
 • veel voorzieningen in ‘Huys’ (zoals een kapper, pedicure)
 • we werken samen met geriatrische tandartsenzorg Qdent, maar u kunt uiteraard ook uw eigen tandarts behouden
 • uitgebreid activiteitenprogramma
 • bibliotheek, vrij boeken te leen

Appartementen
De eenkamerappartementen bestaan uit: een zithoek bij het raam, slaapgedeelte met bed, wastafel met grote spiegel, alarmeringssysteem, brand- en rookmelder, tv-aansluiting en gordijnen.
Naast uw eigen appartementen kunt u terecht in de huiskamer. Om een krantje te lezen, muziek te luisteren, een activiteit samen met andere bewoners te doen, samen koffie te drinken en te eten. Net waar u zin in heeft. Alle huiskamers hebben uitzicht op het bos. Bekijk een plattegrond en meer foto’s [pdf en/of foto galerie]

Activiteiten
De Biltse Hof zet zich in voor het welzijn van bewoners. Er is voor elk wat wils. Naast individuele mogelijkheden is er een gezamenlijk programma waar bewoners aan kunnen deelnemen. Wat we zoal bieden: sport en spel, hersengymnastiek, bloemschikken, koken/bakken, concerten, borrelmiddag en video/filmavond. Een paar keer per jaar organiseren we evenementen voor het hele huis, vaak aan de hand van een speciaal thema. Een bijzondere activiteit is 'Muziek in Huis' (klassieke kamerconcerten).

Meer informatie, een rondleiding of direct aanmelden voor De Biltse Hof?
Heeft u aanvullende vragen? Bel met ons servicepunt 030 27 47 800 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze cliëntadviseur  helpt u bij het aanvragen van een indicatie, kan een rondleiding of kennismaking organiseren en geeft antwoord op al uw vragen.

Route op het terrein Berg en Bosch
Op de Gezichtslaan direct in de bocht, ligt rechts het terrein van Berg en Bosch, dit rijdt u op. U volgt de weg naar rechts waarna u een slagboom krijgt. Na 6 seconden openen de slagbomen. Na de slagboom volgt u de aanwijzingen op de lage bordjes naar De Biltse Hof (± 1100 m). Vóórdat u bij het gebouw van De Biltse Hof aankomt, parkeert u uw auto aan de linkerkant op een parkeerterrein. Na het verlaten van het terrein openen de slagbomen automatisch.

Route De Bilthuysen

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton