Flexbureau

Vind jij het fijn om je eigen tijd in te delen? Ben je wisselend beschikbaar en/of flexibel inzetbaar? Houd je van afwisseling? Wil je graag werken in een organisatie met een duidelijke missie en visie waarbij wij de zorgvrager ondersteunen om zijn eigen leven te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij nodigen enthousiaste, flexibele medewerkers, die als verzorgende niveau 3 en 4, helpende of als medewerker facilitaire dienst/huishoudelijk medewerker aan de slag willen, uit om te solliciteren. Ook zijn er mogelijkheden om tijdens je studie HBO-V bij ons ervaring op te doen.

Je kunt bij het Flexbureau al voor een contract met een paar uur per week terecht. Wij nemen onze flexers serieus, dit betekent dat je onder andere meedraait in het reguliere opleidings- en trainingsprogramma van De Bilthuysen en 4 keer per jaar Flex-overleg hebt.

Wil je eerst telefonisch informatie? Bel dan naar het Flexbureau (030) 274 78 98. Lia van Schaik-van Mansom, coördinator Flexbureau, staat je graag te woord. Wij zijn van maandag tot en met donderdag tussen 09.00-14.00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton