De Bilthuysen UITbureau voor Ouderen

Met het aanbod van het UITbureau voor Ouderen wil De Bilthuysen ouderen vanaf 55 jaar zorgeloos laten genieten. Naast het programma van het UITbureau, met een scala aan dagtochten, concerten en theatervoorstellingen, bieden wij u de mogelijkheid tot een breder aanbod van services en diensten door De Bilthuysen en haar samenwerkingspartners. Volledig verzorgd UITgaan, deelnemen aan Diner On Tour, maar ook gezellig shoppen of particulier vervoer naar een ziekenhuis.
UitbureauvoorOuderen

Ook senioren uit de regio kunnen zorgeloos meegenieten!

Waar kunt u op rekenen nadat u heeft ingeschreven:
• U ontvangt voor aanvang een schriftelijke uitnodiging
• Vervoer van deur tot deur
• Groepsbegeleiding door enthousiaste en ervaren gastvrouwen en gastheren
• Eersteklas kaarten voor de voorstellingen
• Pauzedrankje en garderobe inclusief
• Bij warm weer onderweg een koel drankje inclusief
• Gratis programma overzicht
• Sociale contacten door het ontmoeten van leeftijdgenoten
• Toegang tot andere zorg/welzijnsdiensten van De Bilthuysen en samenwerkingspartners.

Het UITbureau voor Ouderen is een zelfstandig onderdeel van De Bilthuysen en is afhankelijk van haar inkomsten door de verkoop van de arrangementen. Het UITbureau ontvangt geen subsidie.

Meer informatie en het activiteitenaanbod vindt u in het "programmaboekje 1e half jaar 2019"

 

Wijkrestaurant Bij de Tijd

Een ontmoetingsplek waar wijkbewoners en bewoners van woon- en zorgcentrum Weltevreden en hun gasten terecht kunnen voor activiteiten, koffie, lunch en diner. In Restaurant Bij de Tijd vinden diverse activiteiten plaats, georganiseerd voor en door wijkbewoners en door MENS De Bilt.

Meer informatie, zie www.restaurantbijdetijd.nl

weekmenu

Webshop

www.voorouderen.nl 

De Bilthuysen UITbureau voor ouderen is een begrip in de regio Bilthoven. Al bijna 10 jaar zijn wij specialist in volledig verzorgd genieten. De Maaltijdservice van De Brug bereidt al ruim 40 jaar heerlijke verse maaltijden. Deze worden dagelijks bezorgd in de regio.

Om het u makkelijk te maken kunt u onze producten en diensten nu ook online bestellen. Met een paar drukken op de knop bestelt u een heerlijke verse gezonde maaltijd of een volledig verzorgd uitje of arrangement. Wij regelen de rest! We bezorgen uw verse maaltijd op het gewenste tijdstip óf u wordt opgehaald door een vrijwillige chauffeur van het UITbureau of door een taxichauffeur. Het kan natuurlijk ook allebei! 

 

Sociale kaart van MENS De Bilt

mensMENS De Bilt is dé organisatie voor maatschappelijke ondersteuning in de gemeente De Bilt. Alle activiteiten van MENS De Bilt zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk (blijven) meedoen in de maatschappij en zelf de regie houden over hun leven.

Zie voor meer informatie:   www.mensdebilt.nl

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton