• Wonen in Plaza Mayor

    Wonen in Plaza Mayor

Plaza Mayor

Plaza Mayor maakt onderdeel uit van woon- en zorgcentrum Weltevreden en bevindt zich midden in een woonwijk in De Bilt-West. Plaza Mayor bevindt zich op de bovenste etage van het gebouw en biedt plek aan zestien mensen met dementie. Alle appartementen komen uit op het centrale binnenplein ‘Plaza Mayor’ met gezellige huiskamer met openhaard. Op het plein bevindt zich de open keuken. Door toepassing van bijzondere verlichting is een buitensituatie gecreëerd. Bewoners kunnen veilig rondwandelen in een besloten omgeving.

De inrichting is met veel aandacht vormgegeven. De vele ‘ouderwetse’ voorwerpen in de grote huiskamer geven veel ouderen een gevoel van herkenbaarheid.

De kamers en voorzieningen
Bewoners hebben een eigen appartement met badkamer en toilet. De huiskamer en keuken zijn de centrale ontmoetingsruimten. De kamer richt u verder naar eigen wens en smaak in. Bewoners kunnen gebruik maken van de:
• kapper
• schoonheidsspecialiste
• pedicure

Activiteiten
We houden ons vooral bezig met activiteiten die het dagelijks ritme ondersteunen en horen hij het normale gezinsleven. Daarnaast bieden we, met hulp van vrijwilligers en mantelzorgers, een activiteitenprogramma aan. Ieder is vrij om daar aan deel te nemen.

Meer informatie, een rondleiding of direct aanmelden voor Plaza Mayor?
In Plaza Mayor kunt u terecht voor:

  • Beschermd wonen met intensieve dementiezorg:
  • Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding

Bel met ons servicepunt via (030) 27 47 800 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze cliëntadviseur helpt u bij het aanvragen van een indicatie, kan een rondleiding of kennismaking organiseren en geeft antwoord op al uw vragen.

Route De Bilthuysen

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton