• Alles draait om mensen

    Alles draait om mensen

Over De Bilthuysen

U doet zo veel mogelijk zelf, De Bilthuysen regelt de rest. Wij zorgen ervoor dat u uw leven op uw eigen wijze en in uw vertrouwde omgeving kunt leiden. Wij doen dat met aandacht, in gelijkheid en samen met u en uw omgeving. Of u nu extra ondersteuning thuis nodig heeft, moet herstellen van een operatie of wanneer u niet meer thuis kunt wonen maar wel wilt wonen zoals thuis, individueel of samen met uw partner. Afhankelijk van uw situatie kunt u terecht bij De Bilthuysen. Wij bieden zorg bij u thuis of in één van onze ‘Huysen’.

Ieder mens is uniek. Iedere klant willen wij dan ook oprecht leren kennen bij De Bilthuysen. We hebben oog voor de dingen die ertoe doen. Hoe we weten wat u belangrijk vindt? Gewoonweg door daar met u en uw familie over te praten. Niet éénmalig maar regelmatig. Want situaties en omstandigheden kunnen veranderen. We willen weten wat u waardeert en belangrijk vindt om daar samen invulling aan geven. Een vast team van medewerkers en vrijwilligers staat dagelijks voor u klaar.

Wij zijn er voor iedereen en wij vinden het belangrijk dat u die zorg krijgt die bij uw zorgbehoefte en levenswensen past.  Dat doen wij:

  • Lokaal, altijd dichtbij
  • Met respect en ruimte voor de eigen wijze van (wijk)bewoners
  • Persoonlijk
  • Samen met anderen

Een vast team van goed opgeleide, bekwame en liefdevolle medewerkers staat dagelijks voor u klaar. U ontvangt zorg en ondersteuning vanuit een klein team. Samen met uw partner, familie, mantelzorgers en vrijwilligers zoeken we naar de beste zorg en ondersteuning in iedere situatie. Vanzelfsprekend werken we daarbij ook nauw samen met uw huisarts, medisch specialist of andere partners in de omgeving.

 

 

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton