Cliëntenraad

Alle woonzorgcentra van De Bilthuysen hebben een eigen cliëntenraad. Daarnaast is er een centrale cliëntenraad (CCR), waarin vertegenwoordigers van de verschillende locaties zitting hebben. De CCR bespreekt locatie overschrijdende (beleids)zaken, geeft advies en doet nieuwe praktische voorstellen om de zorg aan de cliënten te verbeteren. Zij spelen een belangrijke rol in de communicatie tussen cliënten, hun naasten en De Bilthuysen. Zoals wettelijk geregeld, is er direct overleg, inclusief (verzwaard) adviesrecht, met de directeur van De Bilthuysen.

Wilt u in contact komen met de centrale cliëntenraad? Dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of vraag op de locatie hoe u de lokale cliëntenraad kunt benaderen. U vindt de contactgegevens van de lokale cliëntenraad ook in de nieuwsbrief.

De Cliëntenraad kan altijd versterking gebruiken. Wilt u meedenken en meepraten over bovenstaande zaken? U bent van harte welkom!

 

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton