WiltzangkZorghotel400

 VOOR EEN COMFORTABEL EN PLEZIERIG VERBLIJF  
MET ZORG EN AANDACHT VOOR HERSTEL


Wiltzangk-7Welkom bij zorghotel Wiltzangk
Een zorghotel is een goede plaats om tijdelijk te verblijven, bijvoorbeeld als overbrugging tussen ziekenhuis en thuis, of als het thuis even niet meer gaat. Na een ziekenhuisopname, ziekte of ongeval  kunt u alle aandacht geven aan uw herstel en ontvangt u daarbij van ons de ondersteuning die u nodig heeft. U kunt bij ons ook terecht als uw mantelzorger even niet beschikbaar is, als u na een moeilijke periode even tot rust wilt komen, of ter overbrugging naar een verpleeghuis. Samen met u wordt afgesproken welke zorg u nodig heeft. 


Zorghotel Wiltzangk is gevestigd in een rustige vleugel van woonzorgcentrum Weltevreden in De Bilt, vlakbij winkels en openbaar vervoer. Het is een onderdeel van Stichting De Bilthuysen. 

bij-de-tijd-2-1Het zorghotel ligt niet zo ver van het dorpscentrum van De Bilt. Hier vindt u winkels en horecagelegenheden. Rondom De Bilt liggen mooie bossen en natuurgebieden, zoals het weidegebied rond de oude forten in de ring rond Utrecht. 

Wat bieden wij?

• deskundige zorg
• persoonlijke aandacht
• comfortabele kamersWiltzangk-25

Wij bieden u een veilige omgeving waar de zorg en ondersteuning beschikbaar is die u wenst of nodig heeft. U beschikt over een ruime kamer met alle comfort en privacy. Er is een gezellige huiskamer met een ruim balkon, waar u  andere gasten kunt ontmoeten. Hier treft u boeken en spelletjes aan. Als u wilt kunt u hier ’s middags de lunch gebruiken. Ook is er de mogelijkheid gebruik te maken van restaurant Bij de Tijd dat zich op de begane grond bevindt. Wij bieden ook de mogelijkheid voor familie of vrienden om te overnachten. 

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij willen u de aandacht en ondersteuning geven die u wenst. Dit houdt in dat 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig is voor al uw vragen. De zorgmedewerker kan u helpen bij uw verzorging of u praktische ondersteuning bieden.

Ons team medewerkers heeft een ruime ervaring in het ondersteunen, verzorgen en verplegen van mensen. Tevens kan ons team worden aangevuld met paramedici waaronder  fysio- en ergotherapeuten, diëtist, e.d. Voor de medische zorg wordt een huisarts – zo mogelijk uw eigen huisarts – ingeschakeld. U bent verzekerd van goede zorg. 

Impressie Zorghotel Wiltzangk

Wiltzangk-6Wiltzangk-12Wiltzangk-16
Wiltzangk-8Wiltzangk-15Wiltzangk-23
Wiltzangk-10Wiltzangk-22Wiltzangk-7
Wiltzangk-32Wiltzangk-31Wiltzangk-28


Restaurant Bij de Tijd

bij-de-tijd-2-1bij-de-tijd-5-1


 De omgeving, Utrecht, De Bilt

DomvollenhovedebiltWiltzangk-4