Bij De Bilthuysen draait alles om mensen...

....bij jou ook?
Ben je graag onder de mensen? Ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd in iemands levensverhaal? Ben je oplossingsgericht? En ben je van nature iemand die een ander aanmoedigt en stimuleert om iets zelf te doen? Ook al kost dat iets meer tijd dan wanneer je het zelf overneemt. Dan is werken in de zorg echt iets voor jou. We nodigen je van harte uit om onze vacatures te bekijken. Wie weet zijn we op zoek naar jou! En wil je eens een kijkje komen nemen in één van ‘onze Huysen’? Onze deuren staan voor je open.

Onze missie
Wij willen dat (wijk)bewoners hun leven zoveel mogelijk op eigen wijze kunnen leiden. Onze medewerkers maken daarin het verschil. Elke dag weer. Werken in de zorg is afwisselend, uitdagend en waardevol. We hebben onze zorg in kleine teams rondom de klant georganiseerd. Dat betekent dat we bevoegdheden daar neer leggen waar ze thuishoren, zonder extra ballast voor medewerkers en klanten. Ook vinden we het belangrijk dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen, we investeren daar graag in, bijvoorbeeld via opleiding en training.

Kom je bij ons werken, dan kun je rekenen op
• een open werksfeer
• enthousiaste en betrokken collega’s 
• goede arbeidsvoorwaarden en marktconform salaris
• een inwerkprogramma en introductiedag
• bijscholing en deskundigheidsbevordering
• leuke activiteiten die onze actieve personeelsvereniging regelmatig organiseert

Wij hechten waarde aan een informele en positief-kritische cultuur. 

Wat vragen wij?
Je werkt professioneel en met aandacht. Je bent een expert in je vak of wilt dat worden, je bent flexibel, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent resultaatgericht. Je bent enthousiast, gericht op samenwerking en betrokken bij (wijk)bewoners en hun familie.

Soorten dienstverband
De Bilthuysen maakt onderscheid tussen vijf vormen van dienstverband, te weten:
• vast dienstverband (in uren) voor bepaalde/onbepaalde tijd*  
• flexibel dienstverband (oproepkrachten, uitzendkrachten)
• vakantiewerk
• leer-arbeidsovereenkomst

*passen we goed bij elkaar dan kiezen we direct voor je. We bieden medewerkers vanaf niveau 3 na twee maanden een vast contract aan.

Solliciteren
Wil je, net als wij, dat onze bewoners en cliënten het naar hun zin hebben, en wil je daar graag aan meewerken? Mail je gerichte of open sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton